Superliga Srbije

Gelor Kanga jedva čeka nedelju i proslavu titule: Siguran sam da će "Marakana" biti puna!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.05.2023 15:20
Gelor Kanga jedva čeka nedelju i proslavu titule: Siguran sam da će "Marakana" biti puna! MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da jedva čeka nedelju i meč protiv Novog Pazara u 19.00 časova, kad će biti upriličena proslava šeste uzastopne titule prvaka Srbije, a 34. u bogatoj klupskoj istoriji.

"Svaki trofej je za mene poseban, iako sam ih u Crvenoj zvezdi mnogo osvojio. Pred nama su dve važne utakmice, finale Kupa Srbije protiv Čukaričkoig, a zatim i proslava titule protiv Novog Pazara, u utakmici u kojoj želimo da budemo sjajni, jer smo svesni koliko će navijača doći da nas gleda i sigurno će želeti da uživaju u dobrom fudbalu. Spremni smo, trenirali smo prethodnih godinu dana upravo zbog ovakvih stvari, tako da je osećaj poseban" - počeo je Kanga.

Gabonac smatra da je besplatan ulaz nagrada za sve zvezdaše i veruje da će ih mnogo biti na utakmici.

"Siguran sam da će "Marakana" biti puna. Za ovih nekoliko godina koliko sam u Zvezdi, naučio sam da su navijači uvek tu, osetio sam podršku na svom primeru mnogo puta i nemam dilemu da će u nedelju doći da nas pozdrave, kao, nadam se, osvajače treće duple krune u nizu. Čujem od saigrača da bi bili prva generacija Crvene zvezde kojoj bi to uspelo, tako da sam time dodatno motivisan. Očekujem pune tribine, drago mi je što je ulaz besplatan, takođe, i što će sredstva od kupovine barjaka da idu u humanitarne svrhe, a svaku proslavu titule dobro pamtim. Utisak mi je da svi jedva čekamo ovo što je pred nama - zaključio je Kanga.

Iz kluba sa stadiona Rajko Mitić podsećaju navijače da do barjaka koji će se vijoriti na proslavi titule u nedelju, mogu da dođu već danas u "Red Star šopu" po ceni od 500 dinara, a podsećaju i da je akcija humanitarnog karaktera, te da će deo drestava biti uplaćen za infuzomate na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.