Superliga Srbije

Remi Vojvodine i Partizana na "Karađorđu", crno-beli sezonu završavaju na četvrtom mestu

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

21.05.2023 20:56
Remi Vojvodine i Partizana na "Karađorđu", crno-beli sezonu završavaju na četvrtom mestu MN Press

Atraktivna utakmica u Novom Sadu! Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizitali su u 36. kolu MozzartBet Superlige Srbije 2:2 (1:1), što znači da crno-beli sezonu završavaju na četvrtom, a "Stara dama" na petom mestu.

Bio je ovo jedan uzbudljiv meč, Partizan je počeo bolje, poveo preko Rikarda u 17. minutu koji se na sjajan način snašao u kaznenom prostoru rivala i zatresao mrežu koju je branio Lazar Carević.

Ipak, svega pet minuta je bilo potrebno Voši da izjendači. Sevnula je kontra, lopta je došla do Ivana Vukčevića koju je prosledio do Jovana Miloševića, a ovaj rutinski matirao Aleksandra Popovića.

Na pauzu se otišlo sa 1:1, da bi drugo poluvreme počelo munjevito. Odmah je Vojvodina krenula u napad, defanzivci Partizana to nisu očekivali, a Miloševič se sjajno snašao i po drugi put postigao gol, sada za potpuni preokret.

Imali su crno-beli spreman odgovor, otovrili se, a onda u 50. minutu i došli do izjednačenja. Fuseni Dijabate je pronašao Rikarda, kome je Carević odbranio udarac, a na loptu je natrčao Kolorado i zakucao je za konačan rezultat.

Plej-of Mozzart Bet Superlige Srbije, šesto kolo:

Subota

Radnički 1923 - Crvena zvezda 1:1 (0:0)
/Zorić 86 - Ivanić 83/

Nedelja

Vojvodina - Partizan 2:2 (1:1)
/Milošević 22, 46 - Rikardo 17, Kolorado 50/

Novi Pazar - TSC 21.00 (TV Arena sport 7)
Voždovac - Čukarički 21.00 (TV Arena 3 Premium)