Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije: TSC dočekuje Partizan koji želi da izađe iz krize

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.04.2023 07:00
Mozzart Bet Superliga Srbije: TSC dočekuje Partizan koji želi da izađe iz krize MN Press

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u ponedeljak 01. maja od 19h (TV Arena 1 Premium) na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Partizana u derbi utakmici 33. kola uvereni da uz pomoć svojih navijača mogu da se suprotstave sjajnom protivniku i da ga pobede.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je da je pred ekipom TSC-a još jedan derbi i veliki test u duelu  protiv jednog od najtrofejnijih klubova u zemlji.

"Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što  Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas. Znam da im ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog i Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje", rekao je Lazetić. 

FK TSC je trenutno 2. na tabeli sa 65 osvojenih bodova. Ekipa Partizana se nalazi na 4. mestu sa 58 bodova.