Superliga Srbije

Zvezda časti najmlađe navijače: Besplatan ulaz za decu do 12 godina protiv Čukaričkog

komentari (0)

Izvor: Tanjug

28.04.2023 15:54
Zvezda časti najmlađe navijače: Besplatan ulaz za decu do 12 godina protiv Čukaričkog MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz za decu do 12 godina starosti na meč trećeg plej-ofa Superlige Srbije protiv Čukaričkog biti besplatan.

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili 34. šampionsku titulu u prvom kolu plej-ofa, pošto su pobedili ekipu TSC-a sa 4:1.

"Kažu da crveno-bele boje simbolizuju ljubav, a ona postoji odavno između nje i nas. Neka baš naredni meč bude poseban za nekog malog zvezdaša koji će po prvi put doći na Marakanu i osetiti tu emociju i strast, odnosno zaljubiti se. Možda baš utakmica protiv Čukaričkog ostane zauvek u sećanjima dečaka i devojčica", stoji u saopštenju "crveno-belih".

U saopštenju kluba navode da će ulaz za decu do 12 godina biti besplatan samo u pratnji jedne punoletne osobe.

"U tom maniru, kao i u znaku velike zahvalnosti za sve mališane koji su uvek prisutni kako bi bodrili naše fudbalere, ulaz će i na predstojećem meču Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić” biti besplatan na svim kapijama Marakane za decu uzrasta do 12 godina. Jedini uslov jeste da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja će posedovati ulaznicu. Kao što kaže legendarni Dule Savić: 'Kada se jednom zaljubiš u Zvezdu, to je za ceo život'. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", stoji u saopštenju beogradskog kluba.