Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: TSC i Čukarički u borbi za poziciju broj dva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2023 09:59
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: TSC i Čukarički u borbi za poziciju broj dva MN Press

Nisu fudbaleri Partizana i Crvene zvezde opravdali očekivanja u 170. večitom derbiju koji je završen bez golova, a takav epilog će pokušati da iskoriste prvotimci TSC-a i Čukaričkog koji se sastaju u 32. kolu Mozzart Bet Suelrige (18.30 /TV Arena 1 Premium) i koji se bore za drugu poziciju na tabeli.

Trenutno, gosti sa Banovog brda imaju tri boda više od ekipe iz Bačke Topole, dok je Partizan četvrti sa sedam bodova zaostatka za ekipom trenera Dušana Kerkeza.

"Utakmica sa Čukaričkim jeste važna sigurno, ali nije odlučujuća u toj meri, jer posle toga je još 15 bodova u opticaju. Čukarički izuzetno poštujem, vidimo da su spremni, Partizan su pobedili dva puta, što je za pohvalu. Imaju isti intenzitet igranja i ritam, samopouzdanje, već 10 godina su u vrhu, osvojen kup, a poslednje tri godine imaju kontinuitet iz godine u godinu da budu bolji tim i čini se ove godine da imaju najbolji tim", rekao je trener domaćina Žarko Lazetić, dok je njegov kolega iz Čukaričkog Dušan Kerkez naglasio:

"Verujemo u naš kvalitet, poštujemo sebe, moramo taktički da odigramo perfektno ukoliko želimo pozitivan rezultat u Bačkoj Topoli. I u prošlom kolu protiv Crvene zvezde, iako su na kraju poraženi, video se kvalitet koji TSC poseduje. I nije to ništa novo, igraju tako čitave sezone, kvalitetna su i homogena ekipa, tačno se zna ko šta radi. Ne hvalim ih reda radi, zaista to zaslužuju.

Mozzart Bet Superliga, 32. kolo plej-of

Sreda

Novi Pazar - Voždovac 0:1 (0:0)
/Burmaz 90+2/

Radnički 1923 - Vojvodina 2:2 (1:1)
/Milunović 6, Pecelj 54 - Čumić 18, Malbašić 88/

Partizan - Crvena zvezda 0:0

Četvrtak

TSC - Čukarički 18.30 (TV Arena Premium 1)

 

 

Mozzart Bet Superliga, 32. kolo plej-aut

Sreda

Mladost – Napredak 0:1 (0:0)
/Jovanović 82/

Četvrtak

Spartalk - Javor 14.30 (TV Arena 1 Premium)
Radnik – Radnički 16.30 (TV Arena 1 Premium)
TSC – Čukarički 18.30 (TV Arena 1 Premium)