Superliga Srbije

Mozzertbet Superliga na TV Arena sport: Zvezda sutra protiv TSC-a za šestu uzastopnu titulu, Partizan opet na Banovom brdu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

21.04.2023 10:55
Mozzertbet Superliga na TV Arena sport: Zvezda sutra protiv TSC-a za šestu uzastopnu titulu, Partizan opet na Banovom brdu MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u prvom kolu plej-ofa Superlige dočekuju TSC (18.00, Arena 1 Premium) i samo bod biće im dovoljan da zvanično osvoje šestu uzastopnu, a ukupno 34. šampionsku titulu.

Partizan će ponovo gostovati Čukaričkom na Banovom brdu (nedelja 18.30, Arena 1 Premium) i pokušati da pobedom "uhvati poslednji voz" u borbi za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prvo kolo plej-ofa otvoriće meč između Voždovca i Radničkog iz Kragujevca, koji se igra danas od 19 sati (Arena 2 Premium) u Beogradu, a sutra će se u Novom Sadu od 16 sati sastati Vojvodina i Novi Pazar (Arena sport 10).

Prvo kolo plej-auta počinje danas od 17 sati (Arena 1 Premium) utakmicom Radničkog iz Niša i Mladosti iz Novog Sada, dok će se dva sata kasnije sastati Kolubara i Mladost iz Lučana (Arena sport 8).

U subotu u Kruševcu snage će od 14 časova (Arena sport 8) odmeriti ekipe Napretka i Spartaka iz Subotice. Dan kasnije fudbaleri Javora će od 16.30 časova (Arena sport 4) u Ivanjici igrati sa Radnikom iz Surdulice.

Sve utakmice plej-ina i plej-ofa će biti prenošene na kanalima TV Arena sport, a kompletan raspored doigravanja pročitajte u ovoj vesti.