Superliga Srbije

Miloš Milojević posle pobede nad Radničkim 1923: Spora utakmica, mogli smo da postignemo još golova

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.04.2023 21:12
Miloš Milojević posle pobede nad Radničkim 1923: Spora utakmica, mogli smo da postignemo još golova MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je nakon utakmice sa kragujevačkim Radničkim da su mladi igrači pokazali da su budućnost tima.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 2:0 (1:0) u utakmici 30. kola Superlige Srbije.

"Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je, za moj ukus, bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva gola, mogli i još, tako da je bilo dobrih. Igrači koji su ušli su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili i Pešića i Kangu, uz to nismo iskoristili Kataija i Ivanića do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak", izjavio je Milojević. 

Dodaje da je cilj ekipe bio da se prvi deo nacionalnog šampionata završi bez poraza.

"To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj", zaključio je Milojević.