Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda bi da završi regularni deo sezone bez poraza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2023 09:18
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda bi da završi regularni deo sezone bez poraza MN Press

Poslednje kolo regularnog dela sezone Mozzart Bet Superlige Srbije otvoriće fudbaleri Mladosti iz Lučana i Mladost GAT čiji meč počinje u 16.00 časova (TV Arena 1 Premium), a od 18. časova na programu su dva meča 30. kola ove runde takmičenja.

Kolubara u Lazarevcu dočekuje Spartak (TV Arena 2 Premium), a Crvena zvezda na svom stadionu Radnički 1923 (TV Arena 1 Premium).

Pitanje novog šampiona u Srbiji odavno je rešeno, crveno-beli imaju 20 bodova više od drugoplasiranog TSC-a, a ovaj meč ima jednu drugu dimenziju, jer aktuelni šampion ima priliku da regularni deo sezone završi bez ijednog poraza.

Zvezda je do sada ostvarila 25 pobeda i upisala samo četiri remija uz impresivnu gol razliku 79:14, što pokazuje koliko je ekipa trenera Miloša Milojevića dominantna.

- Volim da čuvamo naš gol. Po redu smo druga najbolja odbrana u Evropi posle Barselone. Ne dopada mi se što primamo pogotke, ali sa druge strane se sve 'pokrije' sa velikim brojem dobrih golova. Za ozbiljan napredak je bitno da to sačuvamo. Nadam se da ćemo već sutra na utakmici pokazati progres u tom segmentu", rekao je Milojević, a zatim se osvrnuo na činjenicu da na "Marakani" danas neće biti navijača:

"Navijači su tokom cele sezone pokazali koliko su verni, kao što se kaže po kiši i snegu. Ne postavljam u toj temi nikakav znak pitanja. Hvala im za sve, bez obzira da li će doći da nas bodre van zidina stadiona ili ne. Želimo igrom da opravdamo poverenje. Imaće priliku da u poslednje četiri utakmice u plej-ofu dođu, bodre momke i da zajedno proslavimo pobede i titulu".

Mozzart Bet Superliga, 30. kolo

Ponedeljak

Mladost Lučani – Mladost Gat 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Crvena zvezda – Radnički 1923 18.00 (TV Arena 1 Premium)
Kolubara – Spartak 18.00 (TV Arena 2 Premium)

Utorak

Vojvodina – Novi Pazar 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Čukarički – Partizan 18.00 (TV Arena 1 Premium)
Voždovac – TSC 18.00 (TV Arena 2 Premium)

Sreda

Radnički Niš – Javor 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Radnik – Napredak 18.00 (TV Arena 1 Premium)