Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda "na krovu", Partizan čeka Mladost GAT

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2023 11:14
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda "na krovu", Partizan čeka Mladost GAT MN Press

Fudbalski vikend u Srbiji na terenima Mozzart Bet supelrige otvaraju TSC i Napredak u Bačkoj Topoli (TV Arena sport 1) i prvotimci Voždovca i Crvene zvezde koji se sastaju "na krovu" (TV Arena 1 Premium), a oba ta meča počinju u 14.00 časova.

Aktuelni šampion nije na najbolji način otvorio prolećnu polusezonu, budući ad su u prvom kolu posvojili samo bod protiv Vojvodine, pa ekipa trenera Miloš Milojevića sada želi da se iskupi za taj kiks.

"Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji od rivala, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema", poručio je trener Zvezde.

Trijumfom protiv Voždovca crveno-beli bi pobegla najbližem pratiocu na tabeli Mozzart Bet Superlige, Partizanu na 11 bodova, a tim iz Humske na svom terenu od 18.30 (TV Arena 1 Premium) dočekuje Mladost GAT.

"Moja prva utakmica na klupi Partizana bila je protiv Mladosti u Novom Sadu, a pobedil smo golom Svetozara Markovića u poslednjem minutu susreta. Ipak, od tada se mnogo toga promenilo, navikli smo jedni na druge, rezultati su se poboljšali i zaista mislim da večeras na našem stadionu sve zavisi od nas, samo treba da budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani", kaže trener Partizana Gordan Petrić.

 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 21. kolo:

Petak 

Radnik - Mladost 1:0 (0:0)
/Radulović 89/

Čukarički - Radnički 1923 3:2 (0:0)
/Tomović 66, Lučić 90+1, Docić 90+6 - Činedu 72, Zorić 81/

Subota 

TSC - Napredak 14.00 (TV Arena sport 1)

Voždovac - Crvena zvezda 14.00 (TV Arena 1 Premium)

Vojvodina - Kolubara 16.00 (TV Arena sport 7)

Partizan - Mladost GAT 18.30 (TV Arena 1 Premium)

Nedelja

Javor - Spartak 14.00 (TV Arena sport 1)

Novi Pazar - Radnički Niš 16.00 (TV Arena 3 Premium)

Standings provided by Sofascore