Superliga Srbije

Trener Vojvodine hvali rivala: TSC igra možda i najlepši fudbal u Srbiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 15:49
Trener Vojvodine hvali rivala: TSC igra možda i najlepši fudbal u Srbiji MN Press

Radoslav Batak probudio je nerv kod igrača Vojvodine, "lale" su pod njegovom komandom u poslendjih pet mečeva ostvarili tri pobede i dva remija. Vratili su se Novosađani u trku za Evropu i zato im je sutrašnji vojvođanski derbi protiv drugoplasiranog TSC-a (17.00, TV Arena Premium 1) od velikog značaja pred plej-of.

Znaju Novosađani da ih u Bačkoj Topoli čeka jedan izuzetan takmičarskim tim trenera Žarka Lazetića, koji igra dobar, ofanzivan fudbal.

"Ova utakmica će biti pravi vojvođanski derbi. Idemo u goste ekipi koja u finišu sezone igra najbolji i najlepši fudbal. Imaćemo lep ambijent, imaćemo i podršku naših navijača, koji posle poslednje pobede imaju razloga za optimizam. Naša ekipa je spremna, željno iščekujemo tu utakmicu da pokažemo šta znamo i koliko možemo", rekao je Batak, preneo je zvanični sajt kluba.

 

 

Batak želi i da konačno poveže dve pobede.

"TSC je doveo nekoliko pojačanja i takmičarski su još jači nego prethodne sezone. Međutim, mi idemo kao i do sada, od meča do meča, da nastavimo niz i rekao sam igračima pre ovog meča da još nismo ništa uradili, da nismo vezali dve pobede. Moramo da nastavimo da rastemo od utakmice do utakmice".

Fudbaler Vojvodine Uroš Vitas se oporavio od povrede, dok su van stroja i dalje Marko Bjeković i Uroš Kabić.

"Vitas je odradio prvi trening, negde oko 90 odsto intenziteta i to je dobra vest, jer je on jako bitan igrač za našu odbranu. Bjeković još nije uspeo da se oporavi, kao ni Kabić koji sigurno neće još nedelju dana biti sa ekipom. Svi ostali su spremni", istakao je Batak.