Superliga Srbije

Radnički 1923 doveo nekadašnjeg igrača Čikaga, Filadelfije ...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.06.2024 13:45
Feđa Dudić, dobio je još jednog novog igrača MN Press
Feđa Dudić, dobio je još jednog novog igrača

Radnički 1923 ubrzano se pojačava za novu sezonu i prvi izlazan na evropsku scenu.

Doskorašnji prvotimac Metalca iz Gornjeg Milanovca, Vukašin Bulatović (23), nova je letnja akvicizija srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu konferencije i pojačaće konkurenciju na pozicijama levog beka i štopera.

Prva fudbalska iskustva talentovani defanzivac sticao je u američkoj koledž ligi, gde je nastupao za Čikago Fajer, Sporting Kanzas Siti, Fort Vejn Indijanu, Valparaits Krusejderse i Filadelfiju Junion, dok je prvi profesionalni angažman imao u Njujork Sitiju.

S obzirom da je oduvek imao veliku želju da se oproba u Evropi, početkom prošle godine je na nagovor oca odlučio da dođe na probu u Metalac. 

Dobrim igrama brzo se izborio za mesto startera, pa je tako u prošloj sezoni propustio samo tri utakmice u Prvoj ligi Srbije.

"Sportski direktor Slavko Perović me je pratio dok sam igrao u Metalcu. Znam da je hteo još zimus da me dovede u Radnički, ali sam tada još uvek bio pod ugovorom i klub nije hteo da me pusti. Nakon što mi je na kraju sezone istekao ugovor, odlučio sam da pređem u Radnički",  otkriva Vukašin Bulatović, novi član Radničkog 1923.