Superliga Srbije

Rame je u redu, Seol uskoro oblači dres Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.06.2024 09:37
Jung Vu Seol biće peti novajlija Crvene zvezde ovog leta TV Arena sport/ Screenshot
Jung Vu Seol biće peti novajlija Crvene zvezde ovog leta

Crvena zvezda polako sklapa tim za predstojeću sezonu, jer će narednih dana crveno-beli dres podići i levi bek korejskog Ulsana Jung Vu Seol.

Najtrofejniji srpski klub je čekao poslednji lekarski pregled korejskog reprezentativca, povred ramena je prošlost za odličnog igrača, pre nego što je pokrenut proces transfera vredan 1,5 miliona evra.

Seol je sa Ulsanom prošle i pretprošle godine bio šampion Južne Koreje, a 2020. je osvojio sa sad već bivšim klubom i Ligu šampiona Azije. Za Ulsan je ukupno u svim takmičenjima odigrao 156 utakmica i dao osam golova. Seol je 16 puta igrao za reprezentaciju Južne Koreje.

Posle Luke Ilića, Nemanje Stojića, Ebenezera Anana i Hoze Luisa "Pume" Rodrigeza (povredio se noćas igrtajući za Panamu na Kopa Amerike), Seol će biti peti novajlija u letnjem prelaznom roku. Možda i najznačajnije, jer već šest sezona Milan Rodić nije imao algternativu na levom beku.

Crveno-beli se nalaze na Zlatiboru na bazičnom delu priprema, a ekipi se priključio i golman Omri Glazer, koji je imao produženi odmor.