Superliga Srbije

Vojvodina radi punom parom: Marko Poletanović treće letnje pojačanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.06.2024 19:50
Marko Poletanović je novo pojačanje Vojvodine FK Vojvodina
Marko Poletanović je novo pojačanje Vojvodine

Marko Poletanović je postao novi fudbaler fudbalskog kluba Vojvodina i ovo će biti njegov drugi mandat u klubu sa "Karađorđa".

Vezni fudbaler je sa "starom damom" potpisao ugovor na dve godine, a on će biti treće pojačanje za Novosađane u letnjem prelaznom roku, nakon Mihaija Buteana i Marka veličkovića.

"Veoma sam srećan što sam se vratio u Vojvodinu gde sam napravio svoje prve korake, osvojio prvi trofej i gde sam upoznao prijatelje sa kojima sam i danas u kontaktu. Vojvodina je veliki klub, u poslednje dve godine imaju odlično rukovdostvo na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem. Samim tim što dolaze igrači iz Francuske i Španije dovoljno govori o tome i to je veliki klub za Vojvodinu. Srećan sam što sam se vratio i jedva čekam da se pridružim ekipi", izjavio je Poletanović.

Poletanović je bio član generacije koja je osvojila trofej Kupa Srbije 2014. godine. Iz Vojvodine je otišao u januaru 2015. godine u belgijski Gent. Takođe je nosio dres Zulte Vergema, Crvene zvezde, Jagelonije, Rakova, Visle Krakov i Zaglebja.