Superliga Srbije

Napredak počeo pripreme: Goran Stevanović traži timski duh

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2024 17:24
Goran Stevanović pozdravio je igrače Napretka na promociji FK Napredak
Goran Stevanović pozdravio je igrače Napretka na promociji

Dok su sve oči Srbije uprte "orlove" i predstojeći UEFA EURO, posle kratkog letnjeg odmora budi se fudbalska Srbija. Sa pripremema je počeo i kruševački Napredak i to sa novim trenerom Goranom Stevanovićem.

Na prozivci se pojavila 23 fudbalera, "Plavi" Stevanović je predstavio stručni štab -  Milan Pavlović, kondicioni trener Duško Ljubičić, analitičar Anđela Stevanovića, trener golmana Aleksandar Božović.

Prvi deo priprema Kruševljani će obaviti kod kuće, dok će drugi biti u Sloveniji, od 27. juna do 8. jula.

"Tajna mog rada i uspeha je dobra atmosfera. Ko ne zna da se igra fudbala, džabe radi ovaj posao. Kao trener, grešiću, sigurno, jer niko nije bezgrešan. Ali, grešiću možda na svoju štetu, možda na vašu, ali na štetu tima – vrlo teško. Sve će biti u interesu tima, dobrih rezultata i dobre atmosfere. Ako ovde, u svlačionici, napravimo dobru atmosferu, na terenu ćemo videti rezultat. Bićete uvek poštovani i od vas tražim isto toliko poštovanja koliko budete imali od nas", istakao je Stevanović, prenosi klupski sajt.

Priznaje samo teren...

"Dobar rad, teren... Meni je teren sve! Imaćete dobre i jake pripreme, dosta rada s loptom. Do nedelje ćemo imati po jedan trening, a da znate da mi je lopta broj jedan i ono što znate slobodno pokažite. Jedino što u fudbalu ne priznajem su strah i trema. Hajde da napravimo dobru atmosferu, dobro druženje, radnu etiku i disciplinu poštovanja jedni prema drugima", rekao je Stevanović ekipi.