Superliga Srbije

Luka Gojković iz Javora otišao u Rapid iz Bukurešta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.06.2024 10:47
Luka Gojković, nekadašnji član Javora MN Press
Luka Gojković, nekadašnji član Javora

Još jedan srpski igrač seli se u Rumuniju. Luka Gojković, dojučerašnji igrač Javora iz Ivanjice, pojačao je Rapida iz Bukurešta i pridružio se nekadašnjem napadaču Voždovca Borisavu Burmazu koji je u januaru stigao u ovaj klub.

Pomenuti igrač je minule sezone bio jedan od najboljih u timu iz Ivanjice, ali je do rastanka dve strane došlo i pre kraja takmičenja u elitnom rangu, odnosno baraža.

 

 

"Rapid je realizovao prvu letnju akviziciju potpisavši ugovor sa Lukom Gojkovićem, kapitenom Javora. Srpski igrač je sklopio ugovor na dve sezone uz mogućnost produženja saradnje na još godinu dana", saopštio je klub iz Bukurešta.

Luka Gojković je sa druge strane istakao da je zadovoljan što je došao u tako veliki klub.

"Biće mi zadovoljstvo i čast da branim boje jednog od najvećih klubova u Rumuniji. Čuo sam mnogo dobrih stvari o Rapidu i jedva čekam da zaigram za ovaj klub i pružim doprinos. Klub kao što je Rapid uvek ima visoke ciljeve, tako da ću dati sve da doprinesem njihovom ostvarenju, odnosno osvajanju trofeja. Što se tiče navijača, čuo sam da su najbolji u Rumuniji, da je atmosfera koju stvaraju na utakmicama neverovatna i radujem se što ću igrati pred njima", poručio je Gojković.