Superliga Srbije

Jovanović podigao dres Partizana: Puno mi je srce!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2024 16:15
Đorđe Jovanović, mladi srpski fudbaler, promovisan je kao novi igrač Partizana. FK Partizan
Đorđe Jovanović, mladi srpski fudbaler, promovisan je kao novi igrač Partizana.

Fudbaleri Partizana dobili su prvu prinovu u letnjem prelaznom roku, s obzirom da je Đorđe Jovanović došao kao igrač Bazela na jednogodišnju pozajmicu iz švajcarskog Bazela sa pravom otkupa na kraju sezone. 

Kao što je mnogima poznato, u pitanju je povratnik u Humsku. Đorđe je dete "parnog valjka" i nosio je crno-beli dres između 2016. i 2018. godine, a za to vreme je bio do sada poslednju titulu Superligu Srbije sa svojim klubom. 

Sada je za sajt kluba dao utiske o dolasku u Partizan. 

"Kako mogu da se osećam?! Puno mi je srce! Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide", počeo je Jovanović.

FK Partizan

Ivica Kralj, sportski direktor, Đorđe Jovanović, novi napadač Partizana

Svestan je Đorše da je dosta toga promenilo za ovih nekoliko godina, ali smatra da crno-beli uvek imaju najviše ambicije. 

"Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi! Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu! Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu! Privilegija je i zadovoljstvo", dovršio je Jovanović.

Mladi napadač je u svojoj karijeri je pored Bazela i Partizana nastupao i za Makabi iz Tel Aviva, Čukarički, Kadiz, Kartahenu i Lokeren.