Superliga Srbije

TSC se sprema još jedan milionski transfer: Pantović u MLS za tri miliona?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2024 17:22
Fudbaler TSC, Miloš Pantović, navodno ima bogatu ponudu iz Amerike. MN Press
Fudbaler TSC, Miloš Pantović, navodno ima bogatu ponudu iz Amerike.

Posle još jedne izvanredne sezone u Superligi Srbije (treće mesto), i obezbeđenog evropskog fudbala u narednoj takmičarskoj godini, veoma je logično da se fudbaleri TSC nalaze na ceni ovog leta. Posle završetka saradnje sa Milošem Cvetkovićem i Goranom Antonićem, te odlaska Nemanje Stojića u Crvenu zvezdu, još jedan igrač ima veliku ponudu da napusti klub iz Vojvodine. 

U pitanju je napadač Miloš Pantović, za koga navodno, klub iz SAD, Hjuston Dajnamo, nudi čak tri miliona evra. U poslednje vreme, MLS liga se zaista pokazala kao pogodno mesto za razvoj mladih igrača (uzmimo primer Đorđa Petrovića, golmana Čelsija), tako da bi prelazak igrača 2002. godište moga da se pokaže kao dobra odluka za nastavak karijere. 

MN Press

Miloš Pantović (sredina), fudbaler TSC

Pantović je Zvezdino dete ali se u seniorskom fudbalu probio u Voždovcu odakle ga je za 300.000 evra uzeo TSC i tamo je razvio pun potencijal. Prethodne sezone je bio jedan od najboljih igrača u timu Žarka Lazetića i upisao 12 golova i devet asistencija. Bilo je jasno da će skrenuti pažnju jalih klubova, a prvi su zagrizli Amerikanci.

Pored Pantovića, i pomenutog Petrovića, putem Amerike su pošli i drugi srpski fudbaleri poput Jovana Mijatovića, i Dejana Joveljića. Takođe, svojevremeno je u Čikagu nastupao Aleksandar Katai. Biće zanimljivo videti ko će zauzeti mesto mladog napadača u Lazetićevom timu naredne sezone.