Superliga Srbije

Crvena zvezda ne staje sa pojačanjima: Sledeći je Nemanja Radonjić?

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

03.06.2024 14:37
Nemanja Radonjić bi ponovo mogao da zaigra za Crvenu zvezdu MN Press
Nemanja Radonjić bi ponovo mogao da zaigra za Crvenu zvezdu

Sve se polako crta da se Nemanja Radonjić vratio na stadion "Rajko Mitić"! Mediji u Italijanski mediji pišu kako Majorka neće iskoristiti opciju da otkupi srpskog reprezentativca, a sa druge strane i kako je Torino spreman da ga proda.

Radonjić je početkom ove sezone stigao na Balearska Ostrva i upisao je ukupno 14 nastupa za Majorku. Ipak, nije zabeležio nijedan gol ili asistenciju. Španski klub je imao opciju otkupa za tri miliona evra, ali je sva prilika da je neće iskoristiti.

Sa druge strane, Torino je spreman da se rastane sa Radonjićem. Iako je imao neka dobra izdanja u dresu "bikova", u ekipi će doći do velikih promena ovog leta. Tu se pre svega misli na odlazak trenera Ivana Jurića i pojačanja u igračkom kadru.

Radonjić je za "granatu" ukupno odigrao 41 utakmica i postigao je sedam pogodaka uz četiri asistencije.

Mediji na Apeninima prenose da bi predsednik Torina, Urbano Kairo bio zadovoljan sa iznosom od tri do četiri miliona evra za Nemanju Radonjića. U slučaju da Crvena zvezda bude spremna da izdvoji taj iznos za nekadašnjeg igrača, krilni fudbaler bi mogao ponovo da zaigra pod trenerskom palicom Vladana Milojevića.