Superliga Srbije

Radnički 1923 produžio ugovor sa Feđom Dudićem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.05.2024 17:13
Feđa Dudić, trener Radničkog 1923 FK Radnički 1923
Feđa Dudić, trener Radničkog 1923

Radnički iz Kragujevca sa Feđom Dudićem ispisao je najlepšu stranici klupske istorije. Klub iz srca Šumadije ovog leta igraće prvi put u Evropi, a domaćin će biti u Leskovcu. 

Dolaskom u Kragujevac, Dudić je preporodio ekipu, koja se nalazila pri dnu tabele, a u jednom trenutku čak i držala "fenjer".

Ipak, brzo je sve stiglo na svoje mesto, a Dudić, je uspeo sa Kragujevčanima što drugi nisu. Zato je klub rešio da produži ugovor sa njim na još godinu dana.

"Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sportsku javnost da je naš klub danas ozvaničio produžetak saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem. Sjajni strateg, pod čijom su komandom “crveni” izborili dugo čekani plasman u Evropu, što ujedno predstavlja i najveći uspeh kluba u njegovoj 101 godinu dugoj istoriji postojanja, produžio je saradnju na još godinu dana i predvodiće naš tim u narednoj sezoni, u kojoj ga očekuju izazovi na čak tri fronta. Pored domaćeg šampionata i Kupa Srbije, “crveni” će nastupati i u kvalifikacijama za Ligu konferencije, gde će imati priliku da brane čast srpskog fudbala. Napomenimo i to da stručni štab ostaje isti i uz Dudića činiće ga njegovi najbliži saradnici Adnan Jahić i Miroslav Stakić, kao i trener golmana Dejan Jelčić, kojima će se priključiti novi kondicioni trener Jasmin Trnovac", saopštio je klub iz Kragujevca.