Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Zvezda slavi titulu protiv Čukaričkog, Partizan želi pobedu za kraj u Humskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.05.2024 09:08
Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće danas titulu MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće danas titulu

Četvrtu duplu krunu, a sedmu titulu u nizu Crvena zvezda proslaviće večeras protiv Čukaričkog u 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić". Odavno je već poznato da su crveno-beli prvaci, a sada će to samo i ozvaničiti. 

Uoči početka duela šefu stručnog štaba Crvene zvezde biće uručena simbolična plaketa povodom više od 200 mečeva na klupi šampiona Srbije. 

"Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija između nas je trajala cele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam ih da dođu u što većem broju, nadamo se da će biti lepo vreme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dođe da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu", rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

 

 

Kako su najavili u klubu iz Ljutice Bogdana, po završetku utakmice, uslediće ceremonija dodele medalja i pehara na centru terena.
Tu, međutim neće biti kraj programa za fudbalere Crvene zvezde, jer će se slavlje preseliti na Kalemegdan. 

Što se tiče Čukaričkog, trener Goran Stanić najavio je da će "brđani" na ovom meču promovisati neke mlade igrače, jer kako sada stvari stoje nemaju šansu da se plasiraju u neko od evropskih takmičenja.

"Bićemo bez devetorice standardnih igrača u duelu protiv Crvene zvezde, zbog četvrtog žutog kartona meč propušta Igor Miladinović, crvene kartone protiv Partizana dobili su Marko Docić i Vukašin Jovanović. Dali smo slobodno nekolicini igrača, konkretno Ivanoviću, Tošiću, Adžiću, Stevanoviću, Samuroviću", zaključio je Stanić. 

Partizan u Humskoj dočekuje Radnički iz Kragujevca i za domaći tim ovaj meč nema mnogo značaja, što ne važi za goste. Izabranicima Feđe Dudića neophodna je pobeda kako bi sigurno bili četvrti. Kragujevčani trenutno imaju dva boda više u odnosu na Vojvodinu. U slučaju da izgube ili igraju nerešeno, a Novosađani pobede Mladost, prednost bi imali izabranici Božidara Bandovića, jer su posle 30. kola bili ispred ekipe iz srca Šumadije.    

 

 

U svakom slučaju Albert Nađ, trener Partizana najavio je da će njegov tim igrati u izmenjenom sastavu, jer je većina igrača već na odmoru.

"Ispunili smo onaj cilj koji je pred mene stavljen, ali želimo da se oprostimo sa pobedom i da zabeležimo dobru utakmicu. Kragujevčani su igrali na dobrom nivou imali odlične rezultate, imaju motiv jer sa četvrtim mestom igraju kvalifikacije za Ligu Evrope. Trener im je doneo dosta toga interesantnog, imali su kontinuitet pobeda i bez poraza. Imaju par pojedinaca koji nas u svakom momentu mogu ugroziti", zaključio je Nađ.

 

PLEJ-OF SUPERLIGE SRBIJE, 7. KOLO.

Četvrtak

TSC - Napredak 6:0 (2:0)
/Ćirković 6, 78, Stanić 42, 52, Pantović 59, Šoš 81/

Subota

Partizan - Radnički Kragujevac 18:00 (A2P)
Crvena zvezda - Čukarički 19:00 (A1P)
Vojvodina - Mladost 19:00 (AS4)

 

Standings provided by Sofascore