Superliga Srbije

Žan-Filip Kraso napušta Zvezdu? Pominje se ponuda Zenita

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2024 19:45
Žan-Filip Kraso, fudbaler Crvene zvezde MN Press
Žan-Filip Kraso, fudbaler Crvene zvezde

Posle osiguravanja titule Superlige Srbije, sportski sektor fudbalskog kluba Crvena zvezda može u miru da se posveti pripremi igračkog kadra zan narednu sezonu. Polako su počele da se provlače priče o eventualnim pojačanjima, pominje se novi levi bek, dolasci u napadačkoj sekciji, a potencijalnim odlascima sa stadiona "Rajko Mitić". 

Enigma u Ljutice Bogdana je status Žan-Filip Krasoa. Napadač sa Obale Slonovače nije uspeo da pronađe minute ni pod vođstvom Vladana Milojevića, i sve su veće šanse da ga nećemo gledati u crveno-belom sledeće takmičarske godine. Malo se govorilo o mogućim destinacijama nekadašnjeg igrača Sent Etjena, ali iz njegove domovine stižu prve spekulacije. 

Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Žan-Filip Kraso u reprezentativnom dresu

Naime, kako navodi tamošnji "225 fut" za Krasoove usluge je zainteresovan Zenit iz Sankt Petersburga. Klub sa kojim Zvezda ima izvanrednu dugogodišnju saradnju navodno je već stupio u kontakt sa čelnicima beogradskog kluba, a takođe, pominje se da sa "Rajka Mitića" stižu i te kako pozitivni signali. Tačne brojke, ponude, i ideje o pozajmici, još nisu poznate, ali interesovanje se prema rečima portala iz Obale Slonovače, veoma oseća. Razlog je nezadovoljstvo minutažom, koja mu može ugroziti mesto u reprezentaciji. 

Podsećamo da je u Zenit takođe otišao i Strahinja Eraković, napustivši crveno-bele za osam miliona evra. Ukoliko do dogovra dođe, biće interesantno videti da li Kraso može da pronađe formu koja ga je krasila pod vođstvom Baraka Bahara u pripremnom periodu sezone.