Superliga Srbije

Albert Nađ, trener Partizana ističe: Probaćemo da srušimo tradiciju protiv Čukaričkog, koja nije lepa za nas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2024 17:17
Albert Nađ, trener Partizana očekuje pobedu na Brdu MN Press
Albert Nađ, trener Partizana očekuje pobedu na Brdu

Nije Partizan u minule tri sezone imao sreće na Banovom brdu, ali su crno-beli rešeni da sutra konačno prekinu niz loših rezultata na pomenutom stadionu. 

U poslednjem kolu regularnog dela sezone, Čukarički je pobedio sa 3:2, a crno-beli su gol primili u posledenjem minutu nadoknade utakmice.

Tada je na klupi Partizana sedeo Igor Duljaj, a sutra će Albert Nađ. Nada se nekadaši igrač Partizana i Čukaričkog, da će ovoga puta tri boda otići u Humsku.

"Probaćemo da srušimo tu tradiciju koja nije lepa za nas. Suočavamo se sa ekipom kojoj možda ležimo kao tim, a možda imaju i veću motivaciju protiv Partizana, što sumnjam, jer igraju za bodove i za sebe. Imali su zasluženo neke rezultate koje su igrali”, istakao je Albert Nađ, trener Partizana.

Partizanu igra samo pobede, jer u slučaju novog poraza, TSC će imati šansu da preskoči crno-bele na drugom mestu. Sa druge strane i Čukaričkom su bodovi neophodni jer se bori za izlazak na evropsku scenu.

Ovo je jedno od finala, kao i prethodnih pet utakmica, koje su za nas bile finala. Idemo da igramo protiv ekipe koja ima pozitivniji skor u odnosu na nas u poslednje vreme. Izgubili smo od njih dva puta prošle sezone, pa smo završili na četvrtom mestu. Ove utakmice su nam bitne i biće nam teško na Brdu koliko mi dozvolimo da nam bude teško. Igramo protiv disciplinovane i dobre ekipe, ali verujem da možemo da napravimo rezultat”.

Osvrnuo se Nađ i na igru crno-belih protiv Lučana, koja posebno u drugom poluvremenu nije bila na očekivanom nivou. 

Nisam bio zadovoljan bio igrom protiv Lučana, a imali smo rezultat u odnosu na meč u Kruševcu, gde smo igrali dobro, a nismo dobili rezultat. Čukarički se bori za Evropu, ali mi znamo koji je naš cilj”, istakao je Nađ.