Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Crvena zvezda se zagreva za finale kupa, Vojvodina traži trijumf u Kragujevcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2024 12:15
Fudbaler Vojvodine, Aleksa Vukanović i fudbaler Crvene zvezde, Piter Olaijnka MN Press
Fudbaler Vojvodine, Aleksa Vukanović i fudbaler Crvene zvezde, Piter Olaijnka

Fudbaleri Crvene zvezde će gostovati Napretku u Kruševcu od 19 časova u 36. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, odnosno šestom kolu plej-ofa.

Iako je utakmica bez rezultatskoj značaja za obe ekipe, gosti iz Beograda će verovatno želeti da ovoj utakmici da odrade generalnu proveru pred finale Kupa Srbije koje je na programu u utorak.

Već je poznato da je Crvena zvezda šampion, a Napredak trenutno zauzima osmu poziciju u plej-ofu i do kraja sezone bi eventualno mogli da preskoče lučansku Mladosta, ali su i dalje daleko od mesta koje vode u evropske kvalifikacije.

Sa druge strane u Kragujevcu će Radnički 1923 će od 16:55 dočekati drugog finalistu kupa, ekipu Vojvodine. Biće ovo repriza duela polufinala Kupa Srbije. Novosađani su tada goloma Seida Koraća slavili, a neće imati ništa protiv da se isto ponovi i danas.

Oba kluba se bore mesta koje vode u evropske kvalifikacije, a današnji domaćin je u nešto povoljnijem položaju. Radnički trenutno zauzima četvrto mesto, sa dva boda više od Čukaričkog koji su peti, odnosno šesti sa po 57 bodova.

Mečeve u Kruševcu i Kragujevcu moći čete da pratite u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.

Mozzart Bet Supeliga Srbije, 6. kolo plej-ofa

četvrtak

Radnički 1923 - Vojvodina 16.55 (A1P)
Napredak - Crvena zvezda 19.00 (A1P)

petak

Mladost - TSC 18.30 (A2P)
Čukarički - Partizan 18.30 (A1P)

 

Standings provided by Sofascore