Superliga Srbije

Milojević hvalio igrača Napretka: Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2024 16:34
Vladan Milojević, trener Zvezde, dodaje loptu svojim igračima MN Press
Vladan Milojević, trener Zvezde, dodaje loptu svojim igračima

Fudbalere Crvene zvezde očekuje gostovanje Napretku u Kruševcu u okviru šestog kola plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije, u četvrtak od 19.00 časova. Klub iz Ljutice Bogdana je već osigurao titulu, tako da ovaj meč može da iskoristi kao zagrevanje za susret sa Vojvodinom u Kupu sa Vojvodinom (21.05.2024, 20:15).

Pred okršaj za izuzetno nezgodnim "čarapanima" oglasio se trener crveno-belih, Vladan Milojević, koji se nada pravoj fudbalskoj atmosferi.  

"Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica. Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe", rekao je Milojević.

MN Press

Vladan Milojević, aktuelni stručnjak Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić"

Napredak je se prilično slabo pokazao u plej-ofu domaćeg šampionata. Na dosadašnjih pet utakmica, zabeležili su četiri poraza, i jedine bodove uspeli su da "otkinu" Partizanu, sa kojim su odigrali nerešeno (3:3). Tada je dvostruki strelac bio Andrija Majdevac, koga Milojević nije izostavio iz svoje izjave. 

"Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo", zaključio je Milojević. 

Za kraj, stiče da još nije odlučio u kojem sastavu će crveno-beli istrčati na teren u Kruševcu. 

"Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu", zaključio je Milojević.

Crvena zvezda je prvoplasirana sa 90 poena na tabeli Superlige Srbije, dok je Napredak osmi sa 40 bodova. 

 

Standings provided by Sofascore