Superliga Srbije

Milanović preuzeo Spartak: Igraćemo na rezultat, cilj je opstanak u Superligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2023 13:06
Milanović preuzeo Spartak: Igraćemo na rezultat, cilj je opstanak u Superligi FK Spartak

Spartak ŽK je dobio i oficijalno trećeg trenera  u sezoni jer je predstavljen Milan "Švaba" Milanović. On je nasledio Ljubišu Dunđerskog koji je podneo ostavku posle niza poraza. Saradnja sa iskusnim trenerpom je dogovorena do kraja sezone sa opcijom produženja na još jednu godinu. 

Predsednik kluba Nikola Simović prvo se zahvalio odlazećem stručnom štabu.

"Zahvalio bih se prvo dosadašnjem šefu stručnog štaba Ljubiši Dunđerskom koji je proteklih šest meseci dao svoj maksimum i sve od sebe da napravimo što bolje rezultate. Mislim da u nekim momentima i nismo imali sreće i da je zaslužio više bodova i bolje rezultate po prikazanoj igri ekipe. Ljubiša ostaje u klubu na mestu sportskog direktora. Zahvalio bih se i Savi Pavićeviću koji više nije u klubu a dao je svoj maksimum da pomogne. On je vojnik kluba i želim mu svu sreću u daljoj karijeri", rekao je Simović. 

Predsednik je predstavio i nove članove struke:

"Gospodina Milana Milanovića ne treba posebno predstavljati, poznat je u srpskom fudbalu. Vodio je brojne klubove u zemlji i inostarnstvu i beležio dobre rezultate. Siguran sam da će on svojim znanjem i iskustvom uspeti da razmrda našu ekipu i da će Spartak sa njim beležiti dobre rezultate i ostvariti opstanak u Superligi. U stručnom štabu kao prvi pomoćnik pridružiće mu se Milan Kuljić kome se takođe zahvaljujem što je došao u klub i želim im dugu i uspešnu saradnju".  

 

 

Novi šef struke Milan Milanović zahvalio se na poverenju.

"Učiniću sve da opravdam ukazano poverenje i da dožemo do zacrtanog cilja što je sada opstanak u Super ligi. Provejava mišljenje da ekipa igra dobro samo da izostaju rezultati. Na meni je da promenim taj rezultat i ako je tako biće nam lakše. Moje viđenje sa strane je možda takmičarski naboj veći da ne uživamo u lepoti igre, ali da se igra na rezuzultat jer je borba za opstanak", istakao je Milanović. 

Spartak se nalazi na 13. poziciji sa 24 boda, u subotu gostuje u 28. kolu Radničkom 1923 iz Kragujevca, a do kraja prvog dela dočekuje Crvenu zvezdu i ide na noge Kolubari u Lazarevac.