Superliga Srbije

Partizan bez pres konferencije pred polufinale Kupa Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 13:32
Detalj sa 173. večitog derbija MN Press
Detalj sa 173. večitog derbija

Fudbalski klub Partizan obavestio je novinare da neće organizovati pres konferenciju pred polufinalni duel Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom koji se igra u sredu 24. aprila na stadionu "Rajko Mitić" od 19.00 časova uz prenos na TV Arena 1 Premium kanalu.

"Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK partizan neće održati redovnu konferenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama kluba bićete blagovremeno obavešteni", stoji u obaveštenju PR službe crno-belih.

Podsećanja radi, odmah posle 173. derbija, a nezadovoljni suđenjem sudije Pavla Ilića, FK Partizan je izdao saopštenje u kome je obavestio javnost da će "razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije". Međutim, na sajtu Partizana obavestili su navijače o prodaji ulaznica za meč u sredu.

"Prodaja ulaznica za utakmicu polufinala Kupa Srbije, u kojoj se u sredu 24.04.2024. u 19h na stadionu Rajko Mitić sastaju Crvena zvezda i Partizan, za sektore namenjene navijačima Partizana (JUG i ZAPAD – Sektor 1), počinje u ponedeljak 22.04.2024. godine od 10 časova. Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, a za zapadnu 1.000 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj kao i na prodajnom mestu Tiketlajna u TC Mercator", navedeno je u objavi.