Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Sve oči uprte u 173. večiti derbi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 08:50
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Partizana MN Press
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Partizana

Plej-of Mozzart Bet Superlige Srbije će otvoriti Radnički 1923 i Čukarički, ali će sve oči biti uprte u 173. većiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji će se od 18 časova odigrati na stadionu "Rajko Mitić".

Trijumf bi i jednima i drugima doneo dosta toga. Kada su u pitanju izabranici Vladan Milojevića, oni bi se pobedom odvojili na 10 poena prednosti. Takođe bi i sa dobrim raspoloženjem čekali polufinalni meč Kupa Srbije gde će takođe dočekati večitog rivala. 

"Nikad nisam rekao da je moja ekipa favorit, to su stvari za navijače, novinare. Ovo je za mene početak jednog mini takmičenja. Misli su mi u plej-ofu. U bilo kojoj utakmici nije prikladno pričati ko je favorit. Svaka ekipa bez obzira gde je na tabeli, kad počne utakmica rezultat je 0:0", izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

 

 

Sa druge strane ekipa Igora Duljaja bi mogla da smanji zaostatak za aktuelnim liderom na tabeli u slučaju pobede. Slavlje na gostovanju protiv crveno-belih bi takođe značilo i na polju samopouzdanja. Partizan ne blista u prolećnom delu šampionata, ali bi trijumf protiv gradskog rivala sigurno doneo promenu.

"Specifična je situacija, derbi je uvek poseban i može mnogo toga da reši ili odloži. Nas u sredu očekuje meč protiv istog rivala koja može da nas približi trofeju u Kupu Srbije, ali smo sada mislima usresređeni na sutrašnji meč", rekao je Duljaj.

Crvena zvezda trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa 77 osvojenih bodova, dok je Partizan na drugoj poziciji sa 70. Crno-beli su slavili u prvom ovosezonskom derbiju (2:1), dok je drugi završen bez pobednika (2:2). Večerašnji duel dva večita rivala moći ćete da pratite u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.

 

 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 1. kolo plej-ofa

subota

Radnički 1923 - Čukarički 14.00 (AS1)
TSC - Vojvodina 15.00 (AP1)
Crvena zvezda - Partizan 18.00 (AP1)

ponedeljak

Mladost - Napredak 18.00

 

Standings provided by Sofascore