Superliga Srbije

Velika fešta na "Čairu": Započeta proslava 100 godina postojanja niškog Radničkog

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2023 10:24
Velika fešta na "Čairu": Započeta proslava 100 godina postojanja niškog Radničkog FK Radnički Niš

Velikom bakljadom na stadionu "Čair", Radnički i njegove najvernije pristalice "meraklije" započeli su sinoć proslavu veliki jubilej kluba – 100 godina postojanja.

Stogodišnjica "Reala sa Nišave" obeležiće se tokom čitave 2023. godine nizom manifestacija, a započela je simbolično - paljenjem stotinu baklji kojim je ispisan broj "100"  na terenu glavnog niškog stadiona.

Sinoć su uloge na stadionu bile zamenjene, navijači su "zauzeli" teren, a sa tribina su ih posmatrali igrači, polaznici škole fudbala i rukovodstvo FK Radnički.

U polučasovnom performansu pevalo se i klicalo klubu, a na kraju su se igrači pridružili svojim navijačima, pa su zajedno na terenu pevali i slavili.

Klub će u okviru proslave jubileja organizovati tribine, izložbe, svečanu akademiju, revijalne utakmice, a uskoro će i zaigrati u posebno dizajniranim garniturama dresova.

Različite aktivnosti planirane su tokom cele godine, kako bi se na što bolji način sa sugrađanima i svim ljubiteljima fudbala proslavio jubilej i podsetilo na dugu i slavnu istoriju Radničkog.