Superliga Srbije

Nikola Mitić, trener Voždovca: Pokazali smo da možemo da se nosimo sa Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.04.2024 16:59
Fudbaleri Voždovca optimisti pred duel u Humskoj MN Press
Fudbaleri Voždovca optimisti pred duel u Humskoj

Nedelju dana posle meča na "krovu" gde je Partizan u nadoknadi vremena došao do pobede, fudbaleri Voždovca ponovo izlaze na crtu istom rivalu, ovoga puta na gostujućem terenu u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Nikola Mitić, šef struke Zmajeva priziva dobru partiju svog tima iz drugog poluvremena uz drugačiji rezultat i plasman u polufinale masovnijeg takmičenja.

Kao što sam istakao i pre nekoliko dana posle utakmice, drugo poluvreme je model kako želimo da izgledamo i da igramo protiv Partizana. Ono što ćemo probati da promenimo je to prvo poluvreme u kom smo igrali u nekom grču. Očekujem dobru utakmicu, svi uslovi će biti ispunjeni da se to i desi. Dobar teren i nadam se što veći broj ljudi na tribinama ići će u prilog obe ekipe", rekao je Nikola Mitić, trener Voždovca. 

Uprkos dobrim prilikama "zmajevi" nisu uspeli da trijumfuju na domaćem terenu, ali se nadaju da će sreća ovog puta biti na njihovoj strani.

"Prethodna utakmica je bila veoma sadržajna i ne očekujem da će i ova biti nešto drugačija. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa Partizanom, potrebno nam je samo malo vremena za adaptaciju na podlogu, ali ćemo dati sve od sebe za plasman dalje i pobedu”, poručio je gospodin Nikola Mitić.