Superliga Srbije

Milojević nakon pobede u Surdulici: Pamte se tri boda, hvala navijačima na fenomenalnom ambijentu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2024 18:10
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević TV Arena sport
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević

Mučila se Crvena zvezda 75 minuta u Surdulici, ali bio je dovoljan samo jedan sjajan pas Žan Filip Krasoa i iskustvo Aleksandra Kataija da šampion ubeleži pobedu protiv Radnika 2:0 (0:0) i kolo pre kraja prvog dela obezbedi prvo mesto u plej-ofu Mozzart bet Superlige Srbije. Mučio se šampion, imao je i sreće da dve kardinalne greške (Glazer, Điga), domaćin ne iskoristi zbog sjajnih odbrana golmana Omrija Glazera, ali na kraju je na individualni kvalitet pobedio i rivala i loš teren.

Zadovoljan je nakon trijumfa bio i Vladan Milojević koji je pohvalio navijače crveno-belih i ambijent na stadionu u Surdulici.

"Rekao sam da će biti izuzetno teško i to smo i očekivali. Zahvaljujem se svim našim navijačima koji su došli da prate utakmicu, ambijent je bio fenomenalan. Ono što se pamti su tri boda. Idemo dalje već za nekoliko dana nas očekuje utakmica kupa. Nakon toga i meč u prvenstvu, da se završi prvenstvo na najbolji mogući način", istakao je Milojević.

Trener Radnika, Dušan Đorđević je izjavio kako je Crvena zvezda bila bolja i kvalitetnija, te kako je razlika u klasi dve ekipe velika.

"Koštalo nas je možda sve ovo vrme slabija forma i neki igrači koji su došli kao pojačanje ali nisu bili spremni odmah. Mislim na Edina Rustemovića koji je pokazao da je kvalitetn igrač. Zvezda kvalitetnija i bolja. Gotovo sigurno prvak ove države, a mi gotovo sigurno ispadamo iz lige, tako da je razlika u klasi velika. Nadam se da se nismo obrukali i da smo pružili žestok otpor", zaključio je Đorđević.