Superliga Srbije

Vladan Milojević računa na trojicu mladih igrača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2024 17:54
Budućnost crveno-belih FK Crvena zvezda
Budućnost crveno-belih

Fudbaleri omladinskog pogona Crvene zvezde Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović i Adem Avdić priključeni su prvom timu, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana.

Milosavljević i Maksimović su već imali priliku da debituju u seniorskom fudbalu. Prvi je po prvi put za najbolji tim Crvene zvezde debitovao u meču Kupa Srbije sa Trajalom, kada je u 79. minutu zamenio Dragovića.  Maksimović je crveno-beli dres prvi put u seniorskom fudbalu obukao protiv Radničkog iz Niša, takođe u masovnijem taskmičenju Srbije.

 

 

Što se tiče mladog Avdića, on je pažnju privukao igrama u Omladinskoj ligi Srbije. Sa samo 17 godina driblinzima i potezima na terenima iza juga Marakane konstantno je oduševljavao sve prisutne na utakmicama, a jedan je od najzaslužnijih momaka za plasman Srbije na Evropsko prvenstvo za kadete, koje će se igrati na Kipru ove godine.

U svakom slučaju Crvena zvezda ima svetlu budućnost, a nema sumnje da će još neko uskoro iz mlađih kategorija izbiti u prvi plan, odnosno da će ga trener Milojević primetiti.