Superliga Srbije

Bukari i Mijaliović sami sebe eliminisali iz protokola meča sa IMT-om: Prvotimci Crvene zvezde nemaju pravo nastupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2024 12:25
Osman Bukari, vezista FK Crvena zvezda, neće igrati protiv IMT-a MN Press
Osman Bukari, vezista FK Crvena zvezda, neće igrati protiv IMT-a

Osman Bukari nije igrao u pobedi Crvene zvezde nad Javorom, prošlog vikenda, a neće ga biti na terenu ni u sutrašnjoj utakmici 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv IMT-a (19.00, TV Arena 1 Premium).

Tada se radilo o kadrovskom izboru i taktičkoj zamisli trenera Vladana Milojevića, pa su prednost u veznom redu dobili neki drugi prvotimci, a sada je iskusni krilni igrač sredine terena iz Gane sam sebe izbrisao iz protokola.

 

 

Zbog toga što je kao rezervista dobio žuti karton u duelu sa Ivanjičanima i tako ispunio "kvotu" te vrste javnih opomena, posle koje sledi kratkotrajna suspenzija. Iz istog razloga izostaće i njegov kolega vezista Srđan Mijailovič.

Srpski fudbaler takođe ima višak kartona, pa će van terena stadiona "Rajko Mitić" gledati pohod aktuelnog šampiona na 23. pobedu u prvenstvu ove sezone. Zvezda je lider SLS, s četiri boda više od Partizana (68). 

Njen rival i debitant u najvišem rangu takmičenja nalazi se na 12. mestu i osvojio je 28 bodova u 27 prvenstvenih rundi, a u oktobarskom susretu sa igračima najtrofejnijeg srpskog kluba pretrpeo je poraz na svom terenu (1:2). 

U novom susretu istih ekipa, Novobeograđani imaće još dve brige manje, jer se Aleksandar Dragović i dalje oporavlja od povrede zarađene u "večitom derbiju" sa Partizanom, početkom marta, dok je Hvang zaradio povredu u Ivanjici, pa će reprezentativac Južne Koreje najverovatnije biti pošteđen sutrašnjih napora. 

 

Standings provided by Sofascore