Superliga Srbije

Radnički doveo veliko pojačanje u smiraj prelaznog roka: Dres Nišlija zadužio Lazar Pavlović

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.02.2023 12:52
Radnički doveo veliko pojačanje u smiraj prelaznog roka: Dres Nišlija zadužio Lazar Pavlović FK Radnički Niš

Pred smiraj zimskog prelaznog roka Radnički je uspeo da obezbedi veliko pojačanje, budući da je dres niškog tima zadužio Lazar Pavlović.

Talentovani ofanzivni vezni igrač, koji je ponikao u Partizanu, bio je standardni član svih mlađih selekcija reprezentacije Srbije, a aktuelni je mladi reprezentativac naše države za igrače do 21 godine.

Kako se radi o igraču rođenom 2001. godine, Radnički će u konkurenciji imati još jednog bonus igrača za sastav.

"Pre svega dugujem veliku zahvalnost upravi Radničkog i treneru Nenadu Lalatoviću za poverenje koje su mi ukazali i rešenost da me dovedu u klub. Uzvratiću im maksimalnim angažovanjem na svakom treningu i na utakmicama. O ljudima koji vode ovaj klub, zaposlenima, trenerima i saigračima čuo sam sve najlepše, puno toga mi je preneo i moj nekadašnji saigrač i vršnjak Nikola Štulić", rekao je po pristupanju Nišlijama Pavlović.

Nakon što se rastao od tima iz Humske, mladom reprezentativcu Srbije se otvorila mogućnost da karijeru nastavi u inostranstvu, preselio se na kipar, ali je ubrzo odlučio dase vrati u Mozzart Bet Superligi.

"I pored nekoliko ponuda iz Evrope, rešio sam da izaberem Radnički jer se pokazalo da je ovo odlična sredina za puno afirmisanje mladih i talentovanih igrača. Već danas treniram sa ekipom i jedva čekam da se uklopim u tim i zaigram", poručio je novi prvotimac Radničkog.

Pavlović je ponikao u Partizanu, gde je najpre nastupao u mlađim selekcijama. Za prvi tim crno-belih debitovao je još u sezoni 2018/19 i zabeležio 64 nastupa u takmičarskim mečevima. Prošlog leta je usledio transfer u kiparski AEL Limasol.