Superliga Srbije

Novi Pazar promovisao trenera: Berber ponovo na mestu uspeha

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2023 16:56
Novi Pazar promovisao trenera: Berber ponovo na mestu uspeha MN Press

Novi Pazar je angažovao i četvrtog trenera u sezoni. U pitanju je četrdesetpetogodišnji stručnjak, Davor Berber.

Ovo je za njega drugi mandat na klupi Pazaraca, s obzirom na to da ih je vodio i nekoliko meseci 2021. godine. Danas je zvanično promovisan na gradskom stadionu:

"Vratio sam se na mesto uspeha. Drago mi je da su ljudi prepoznali moj tadašnji rad. Došli smo u situaciju da pričamo o borbi za izlazak u Evropu. Smatram da ova grupa igrača ima kvalitet za kontinuitet dobrih rezultata, nadam se da od njih mogu da izvučem maksimum", rekao je Berber.

Promociji je prisustvovalo oko pet stotina navijača, a na tribinama je istaknut transparent: "Kljajo, izvini", posvećen doskorašnjem golmanu i kapitenu kluba, koji je otišao nakon incidenta u kom je napadnut od strane pojedinih pristalica Novog Pazara.

Međutim, Berber je istakao da nedavne nemile scene neće uticati na igru ekipe:

"Mi smo sportisti, koncentrisani smo na teren. Na sastanku sa igračima uverio sam se da su spremni da 'grizu' i dalje, do istorijskog uspeha i plasmana na evroscenu", podvukao je Berber.

Novi Pazar je trenutno šestoplasiran na tabeli Mozzart Bet Superlige, a u narednom kolu će gostovati Mladosti u Lučanima.