Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Crvena zvezda čeka ekipu sa najboljom formom u ligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.03.2024 11:15
Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923, tim sa najboljom formom u Superligi Srbije MN Press
Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923, tim sa najboljom formom u Superligi Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde će dočekati Radnički 1923 od 16 časova (TV Arena 1 Premium) u 26. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Gosti iz Kragujevca su ekipa sa najboljom formom u prolećnom delu prvenstva sa čak šest vezanih pobeda.

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona, Vladan Milojević govorio je o protivniku sa ogromnim poštovanjem i čestitao Radničkom na dobrim rezultatima.

"Rezultati Radničkog su za respekt. Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi", izjavio je Milojević.

Dolaskom Feđe Dudića, Radnički 1923, igra možda i najbolju sezonu u novijoj istoriji kluba. Svesni su u ekipi iz Kragujevca da je Crvena zvezda favorit, ali to ne znači da će na stadion "Rajko Mitić" izaći sa belom zastavom.

"Utakmica sa Zvezdom pruža nam priliku da se odmerimo sa jednom od najboljih ekipa u ligi. Da pretimo jednoj ekipi koja je igrala Ligu šampiona sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom, i koju pritom niko nije nadigrao na stadionu Rajko Mitić, bilo bi suvišno, ali sam isto tako uveren da smo u stanju da pariramo Zvezdi u većem delu utakmice. Trenutna forma daje nam za pravo da se nadamo još jednom dobrom izdanju, pa ćemo videti šta će nam na kraju to doneti", rekao je Dudić.

U prvom međusobnom duelu dva tima, aktuelni lider prvenstva je slavio 4:2 na stadionu "Čika Dača". Ipak, meč je registrovan rezultatom 3:0 u njihovu korist jer su Kragujevčani u igru uveli Milošta Vidovića koji nije bio u protokolu za utakmicu sa crveno-belima.

MozzartBet Superliga, 26. kolo.

Subota

Radnik - IMT 0:1 (0:0)
/Lutovac 73/

Voždovac - Čukarički (0:1)

/Miletić 68 - Adžić 45/
Spartak - TSC 2:4 (0:2)

/Mijić 58, Ubiparip 65 - Radni 17, Ćirković 28, 72, Jovanović 54/

Vojvodina - Novi Pazar 1:0 (0:0)
/Nj. Petrović 85/ 

Nedelja

Mladost - Partizan 13:30 (A1P)
Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 16:00 (A1P)
Železničar - Javor 18:00 (AS5)
Napredak - Radnički Niš 20:00 (AS5)

 

Standings provided by Sofascore