Superliga Srbije

Milojević pred duel sa Kragujevčanima ističe: Fokusirani smo samo na našu igru i rezultate

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.03.2024 16:53
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Crvena zvezda sa liderske pozicije dočekuje sutra u 16.00 časova ekipu Radničkog iz Kragujevca, u prolećnom delu prvenstva jedinu ekipu sa svih šest pobeda.

Vladan Milojević, šef struke crveno-belih sa respektom je govorio o rivalu, ali je i napomenuo da se cilj ekipe koju predvodi zna.

"Rezultati Radničkog su za respekt. Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi", istakao je Vladan Milojević. 

Nije želeo Milojević da otkriva da li ima igrača koji neće biti spremni za duel sa kragujevačkom ekipom. 

"Imamo danas trening, pa ćemo videti kako će izgledati kadrovska situacija.

Aleksandar Katai se vratio na teren, a šef struke je istakao da ga raduje forma u kojoj se nalazi jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.  

"Katai je veoma bitan igrač za nas, polako ulazi u formu i dobija minute. Videćemo koliko će igrati sutra. 

Zatim se iskusni stručnjak osvrnuo i na igru rivala, a pokazali su Kragujevčani u minulom periodu da svakoga mogu da pobede.

"Kao što sam već rekao radi se o ekipi koja igra nadahnuto, disciplinovano u svim fazama. Izuzetno su jaki kao kolektiv, dobro vođeni, te sam siguran da opasnost preti osim napadača i od ostatka ekipe. 

Preuzeli su lidersku poziciju crveno-beli u minulom kolu. Ipak, to znači da je i pritisak već, što Milojević i ne krije. 

"Pritisak uvek postoji i uvek će biti prisutan. Pred utakmicu u Nišu sam rekao, kao što ću to učiniti i sad fokusirani smo samo na našu igru i rezultate", zaključio je Vladan Milojević.