Superliga Srbije

Uroš Spajić pred Radnički 1923: Želim da ostanemo na prvom mestu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.03.2024 13:50
Uroš Spajić, kapiten Crvene zvezde MN Press
Uroš Spajić, kapiten Crvene zvezde

Zamenik kapitena fudbalera Crvene zvezde Uroš Spajić rekao je da je siguran da će zvezdaši ispuniti "Marakanu" u nedelju, kad lider Superlige u meču 26. kola dočekuje kragujevački Radnički.

"Preuzeli smo prvo mesto i sve ide kako treba. Pobeđujemo i nadam se da ćemo nastaviti u tom maniru. Posebno me raduje što teško primamo golove, i što smo čvrsti u odbrani. Znamo da kad je to slučaj, mnogo je lakše da se igra svaka utakmica", rekao je Spajić, a prenosi klupski sajt. 

Dodao je da je iza ekipe važna pobeda u Nišu, na izuzetno teškom gostovanju i to posle "večitog derbija". 

"Zaista nas je derbi emotivno iscrpeo, jer smo bili bolji rival, ali nismo pobedili. Ipak, u Nišu smo pokazali da je ostalo energije u nama i odigrali smo dobru utakmicu, te pobedili i vratili se na prvo mesto. Želim da tu i ostanemo", dodao je Spajić.

Naredni rival Zvezde je u sjajnoj formi, ima šest vezanih pobeda u Superligi i ne zna za poraz u 2024. godini. Utakmica je na programu u nedelju od 16 časova.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja je hit prolećnog dela sezone. Imaju šest vezanih pobeda i to dovoljno govori o njima. Na nama je da budemo koncentrisani i motivisani, u šta ne sumnjam. Igramo pred našim navijačima, na 'Marakani', i tu smo uvek favoriti, bez obzira na protivnika. Daćemo sve od sebe da pobedimo", istakao je štoper Zvezde.

Zahvalio se na kraju Spajić navijačima i pozvao ih da dođu na utakmicu u nedelju.

"Hvala im na ogromnoj podršci u 'večitom derbiju', a zatim i u Nišu. Nezgodan je termin bio, radni dan, padala je kiša, ali bez obzira na sve to - bili su uz nas. Nose nas, zaista su naša krila, i mnogo nam je lakše da igramo uz njihovu podršku. Uz svu zahvalnost, pozivam ih da u nedelju dođu u što većem broju. Poslednja je utakmica pred reprezentativnu pauzu i veoma bitna, tako da verujem da će se zvezdaši odazvati i doći u što većem broju da nas nose do nove pobede", zaključio je Spajić.