Superliga Srbije

Napredak ponovo "kida" bodove prvoplasiranom Partizanu: Kruševljani kobni po crno-bele baš kao i pre dve godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2024 19:05
Napredak je ponovo bio koban po Partizan, baš kao i u sezoni 2021/22 MN Press
Napredak je ponovo bio koban po Partizan, baš kao i u sezoni 2021/22

Imao je Partizan bod prednosti pred ulazak u 25. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, a u najboljem slučaju po njih, tako će biti i nakon utakmice Radničkog iz Niša i Crvene zvezde.

Napredak je ponovo bio koban po crno-bele kad su na vrhu tabele, baš kao i pre tačno dve godine kada je "parni valjak" vodio Aleksandar Stanojević.

Kruševljani su u Humsku 13. marta 2022. godine stigli na gostovanje lideru, a golman Nikola Vasiljević je bio najbolje ocenjen igrač Napretka na tom meču i najzaslužniji za remi (0:0).

Tačno dve godine kasnije - 13. marta 2024. godine ekipa iz Kruševca je ponovo "otkinula" bodove Partizanu koji je u tom trenutku lider na tabeli. Jedini gol je postigao Andrija Majdevac, a čuvar mreže Vladimir Savić, najbolje ocenjen pojedinac.

Crvena zvezda je pre dve godine iskoristila "kiks" Partizana i nakon trijumfa protiv Metalca (1:2) otišla na lidersku poziciju. Aktuelni šampion ponovo ima priliku da preuzme prvo mesto nakon meča Partizan - Napredak, a za to im je potreban bod protiv Radničkog u Nišu zbog bolje gol razlike u odnosu na crno-bele.