Superliga Srbije

Vladimir Lučič propušta utakmicu sa Partizanom i ostatak sezone: Vezista Crvene zvezde teže povređen

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.03.2024 14:19
Vladimir Lučić, vezista Crvene zvezde MN Press
Vladimir Lučić, vezista Crvene zvezde

Krilni napadač crveno-belih Vladimir Lučić je u meču protiv TSC-a povredio koleno, koje će posle 172. "večitog" derbija gotovo sigurno i operisati.

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da povreda nije teže prirode kod Vladimira Lučića, međutim Milojević će ostati bez mladog veziste do kraja prvenstva. Pokušali su sve u Ljutice Bogdana da saniraju povredu mladog reprezentativca, ipak povreda je takve prirode da zahteva duže odsustvo. 

Lučić je tokom ove sezone u dresu Crvene zvezde odigrao ukupno 30 utakmica, postigao dva gola i upisao još pet asistencija. U nekoliko utakmica bio je igrač odluke za crveno-bele, tako da će i te kako nedostajati ekipi iz Ljutice Bogdana u narednom periodu. 

Do povrede mladog Lučića, inače je došlo na susretu protiv TSC-a u Bačkoj Topoli u minulom kolu i to krajem prvog poluvremena, kada je umesto njega na teren morao da uđe drugi bonus, Marko Stamenić.

Moraće Vladan Milojević sada da razmišlja o izboru drugog mladog igrača za večiti derbi, a u igri su Marko Stamenić, Uroš Sremčević i Ognjen Mimović. U svakom slučaju ono što je važno za šefa struke crveno-belih jeste da ima još trojicu odličnih bonus igrača koji u svakom trenutku mogu da odgovore na njegove zahteve.