Superliga Srbije

Trener TSC-a Žarko Lazetić: Od prvog kola cilj je da izborimo Evropu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.03.2023 21:22
Trener TSC-a Žarko Lazetić: Od prvog kola cilj je da izborimo Evropu MN Press

Nakon pobede TSC-a protiv lučanske Mladosti rezultatom 2:1 i poraza Partizana od Radnika u Beogradu (1:2), tim iz Bačke Topole je preuzeo drugo mesto na tabeli Mozzart bet Superlige Srbije.

Trener Žarko Lazetić pokušava da smanji euforiju u svojim redovima zbog postignutog uspeha, poziva na oprez i na činjenicu da je još mnogo bodova u opticaju.

"Prezadovoljan sam jer je ispalo rutinski, i to je dokaz da smo kao tim porasli i da napredujemo, a to mi je najvažnije. Kada smo imali sličnu situaciju u prošlosti, takozvane unapred dobijene utakmice, imali smo mnogo problema sa ovakvim ekipama. Sada smo dominirali, dozvolili protivniku tri šuta ka našem golu, napravili mnogo šansi i držali sve pod kontrolom", rekao je Lazetić. 

Tim iz Bačke Topole je ispred Partizana na drugom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Do plej-ofa ostalo je da se odigraju još tri utakmice, gostovanja Radniku i Voždovcu i meč sa Vojvodionom kod kuće. 

"Da li sam zadovoljan što smo drugi? Da je 37. kolo završeno - bio bih. Ovako niti gledam tabelu, niti me zanima, niti se zanosimo. Od prvog kola imamo iste ciljeve, da izborimo Evropu, da napredujemo i da idemo na pobedu svaku utakmicu. Činjenica je da smo na dobrom putu i da nas ništa neće pomeriti iz koloseka, od stvari na koje možemo da utičemo, a to je dobar trening, igra na pobedu i gol više u svakoj utakmici" , izjavio je Lazetić za Mocartsport.