Superliga Srbije

Vladan Milojević zadovoljan nakon trijumfa: Odigrali smo dobru utakmicu, još nismo u takmičarskoj formi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 18:08
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević TV Arena sport
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Čukarički 3:0 (2:0) u derbiju 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Mrežu su tresli Gelor Kanga, Šerif Endija i Osman Bukari.

Šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević je izjavio kako je zadovoljan. Ipak, smatra da njegova ekipa još nije ušla u željenu formu.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Ima puno stvari sa kojima nisam zadovoljan, ali takođe ima puno stvari koje igrači polako usvajaju i to me raduje. Treba nam još vremena da uđemo u takmičarsku formu. Imamo dosta igrača koji su bili odstuni i povređeni. Kraso je bio na Afričkom kupu nacija, Hvang na Azijskom kupu... Svima njima je potrebno vreme kako bi ušli u željenu formu", rekao je Milojević

Trener Čukaričkog, Gordan Petrić je rekao kako je primljen gol promenio plan igre ekipe sa Banovog Brda. On je istakao da je ekipa kao što je Crvena zvezda to znala da iskoristi.

"Posle primljenog prvog gola smo promenili način igre i mesto gde ćemo čekati Zvezdu. Imali smo neke svoje šanse nismo iskoristili a zvezda kao iskusna i dobra ekipa nam je dala dva gola iz nekih naših neprofesionalnih odluka. Zaslužena pobeda Zvezde i idemo dalje", rekao je Petrić.