Superliga Srbije

Zvezda časti navijače: Ulaznica za meč sa Čukaričkim važi i za "večiti derbi", ali ima jedan uslov

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.02.2024 14:56
Stadion "Rajko Mitić" TV Arena sport
Stadion "Rajko Mitić"

Navijači koji kupe ulaznice za meč protiv Čukaričkog sa istom ulaznicom će moći da uđu i na 172. "večiti derbi", bez kupovine nove, saopšteno je danas iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

"FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, navijači besplatno dobiti i ulaznicu za 172. večiti derbi. Uslov da vam ulaznica za 172. večiti derbi važi je da prisustvujete utakmici protiv Čukaričkog", stoji u saopštenju na klupskom sajtu. 

"Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Čukarički na "Marakani" u subotu, 24. februara od 16 časova. Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista", dodaje se u saopštenju. 

Na sajtu je objavljeno i da su ulaznice za meč protiv Čukaričkog u onlajn prodaji od sutra u 12 časova, kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova. Cena ulaznica: Sever - 500 dinara, Istok - 700 dinara, Zapad - 1000 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara.