Superliga Srbije

Milan Pavkov pojačao Čukarički u "minut do 12": Bivši napadač Crvene zvezde potpisao za "brđane"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2024 19:57
Milan Pavkov, novi fudbaler Čukaričkog, u dresu bivšeg kluba Crvene zvezde MN Press
Milan Pavkov, novi fudbaler Čukaričkog, u dresu bivšeg kluba Crvene zvezde

Milan Pavkov opet će igrati fudbal na srpskim terenima, pošto je zadnjeg dana prelaznog roka u Srbiji došao u Čukarički. Klub sa Banovog brda i bivši centarfor Crvene zvezde potpisali su ugovor na godinu dana, posle čega će opet sesti za sto i razmotriti eventualni nastavak saradnje. 

Strelac nekih od najvažnijih golova u novijoj istoriji kluba sa Topčiderskog brda stigao je kao slobodan igrač, pošto je prethodno završio angažman u Al Fejhi iz Saudijske Arabije. 

Pavkovu je epizoda u pomenutom delu sveta, započeta 2022. godine, jedina internacionalna stavka u karijeri, a tokom njenog trajanja odigrao je 30 mečeva i postigao jedan pogodak. 

Igrajući za Crvenu zvezdu Pavkov je skupio 152 utakmice i 59 pogodaka, a osim za najtrofejniji sprski klub nastupao je još za Vojvodinu, niški Radnički, ČSK Čelarevo, Novi Sad... 

Prvi nastup u dresu "brđana" mogao bi da ima već ove subote, protiv Železničara iz Pančeva. Ukoliko stručni štab i on sam procene da može odmah da odgovori najvišim takmičarskim zadacima.