Superliga Srbije

KOLUBARA SLAVILA PROTIV RADNIKA: Stanivuković sačuvao bodove Lazarevčanima

komentari (0)

Izvor: TV Arena sport

04.02.2023 08:33
KOLUBARA SLAVILA PROTIV RADNIKA: Stanivuković sačuvao bodove Lazarevčanima MN Press

Odličnim intervencijama u finišu meča golman Kolubare Dejan Stanivuković sačuvao je gol prednosti svom timu u pobedi nad Radnikom rezultatom 1:0 (1:0). Gosti iz Surdulice ostali su zakucani na poslednjem mestu sa svega osam bodova.

Vođstvo domaćinu na prvom meču u nastavku sezone u MozzartBet Superligi Srbije doneo je u 31. minutu novajlija u redovima Lazarevčana Ilija Milićević. 

Posle centrašuta Anta Vukušića  sa leve strane, Milićević je natrčao na drugoj stativi i pored dvojice prtotivničkih igrača udarcem glavom loptu smestio u mrežu za prvenac u dresu Kolubare.

Iz gotovi iste pozicije, mogao je Radnik da izjednači u 56. minutu. Nabačenu loptu Rustemovića sa leve strane iz prekida, glavom je zahvatio Bondarenko, ali je za malo ciljao pored stative. 

U 74. minutu Nemanja Subotić je bio u šansi, a Stanivuković odbranio, da bi odmah na drugoj strani prodor po levom krilu i pokušaj Srđana Kociča završio pored gola.

Najbolju priliku gosti su propustili u 77. minutu, Subotić je centrirao, a Milan Makarić iz peterca šutirao glavom.  Sjanom reakcijom Stanivuković je loptu izbacio u korner.

Mozzart Bet Superliga, 20. kolo

Petak

Kolubara – Radnik 1:0 (1:0)
/Milićević 31/

Subota

Radnički 1923 - Voždovac 13.00 (TV Arena sport 2)
Radnički Niš - Mladost Lučani 14.00 (TV Arena sport 3)
Crvena zvezda - Vojvodina 16.00 (TV Arena Premium 1)
Spartak - Čukarički 18.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Napredak - Partizan 14.30 (TV Arena Premium 1)
Novi Pazar - TSC 16.30 (TV Arena sport 6)
Mladost GAT - Javor 18.30 (TV Arena sport 3)

Standings provided by Sofascore