Superliga Srbije

Glazer spreman za povratak među stative: Zvezdin golman u prvih 11 možda već protiv Novog Pazara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2024 18:31
Omri Glazer, golman FK Crvena zvezda MN Press
Omri Glazer, golman FK Crvena zvezda

Crvena zvezda ima opciju više u golmaskom prostoru, jer se Omri Glazer sasvim oporavio od povrede, radim punom parom i spreman je da se vrati u startnih 11. Možda već protiv Novog Pazara, ove subote u 21. kolu Mozzart Bet Superlige (14.00, TV Arena 1 Premium).

Naravno, ukoliko trener Vladam Milojević tako izabere i umesto Zorana Popovića rukavice podeli iskusnom Izraelcu, nakon što je jedan od najboljih pojedinaca crveno-belih u jesenjoj polusezoni skoro cele zimske pripreme muku mučio sa tetivom. 

Branio je Zvezdu samo na prvoj prijateljskoj utakmici, a onda je uz pomoć lekara i kondicionog trenera gledao da se vrati u pređašnje stanje i što pre se stavi na raspolaganje stručnom štabu u nastavku odbrane titule i trofeja Kupa Srbije. 

U isto vreme, ne bi bilo čudno ni da Popović ostane prvi čuvar mreže na nekoliko sledećih utakmica, jer je bio na visini zadataka prošlog vikenda, protiv Voždovca, kao i svaki put kada bi uskakao u "vatru". Još iz vremena Milana Borjana, kao prve opcije među stativama bivšeg prvaka Evrope i sveta. 

Treninzima se priključio In Bom Hvan, i dalje je odsutan Žan Filip Kraso, Mirko Ivanić je u sudaru sa Voždovcem odigrao prve takmičarske minute od novembra. I dalje su van stroja Kosta Nedeljković i Aleksandar Katai.