Superliga Srbije

Igor Duljaj posle novog poraza: Propustili smo mnogo šansi, sledi duboka analiza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.03.2023 18:16
Igor Duljaj posle novog poraza: Propustili smo mnogo šansi, sledi duboka analiza MN Press

Fudbaleri Partizana izgubili su od Radnika iz Surdulice na svom terenu 2:1 (2:0) u utakmici 27. kola Mozzarbet Superlige.

Iako su crno-beli bili dominantniji rival tokom čitavog susreta, Surduličani su, za razliku od rivala, iskoristili svoje šanse i na kraju golovima Andrije Radulovića i Ranka Jokića zabeležili prvu pobedu na gostovanju ove sezone.

Posle utakmice utiske sumirali oba trenera, a prvi je pred kamerama Arene sport izašao strateg domaćeg tima Igor Duljaj.

"Moguće da je problem u glavi, rezultat se pamti... Nikoga ne interesuje što smo imali toliko šansi u drugom poluvremenu. Desilo se i to da je Bibars Natho promašio penal... Sada sledi duboka analiza da vidimo šta ćemo dalje. Jedno je sigurno, nema predaje, idemo napred ali moramo da razmislimo o svemu. Moralo je u nekim trenucima mnogo bolje u kontrama, ali nekada ne možeš da kontrolišeš rezultat", rekao je Duljaj.

Trener Radnika Slavoljub Đorđević bio je zadovoljan sa tri osvojena boda u Humskoj.

"Igrati sa Partizanom je jako teško, što sam rekao i u najavi ove utakmice, ali smo danas došli u Humsku sa jasnim ciljem. Takođe, poštovali smo i rivala, znali smo kako će ući u utakmicu. Mi smo postigli taj prvi gol iz kontre, mogli smo da iskoristimo još neke šanse, kao i da primimo gol. Eto, čak je i naš golman odbranio penal Nathu, prvi koji je on promašio do sada. Ipak, imali smo malo i sreće, pogledao nas je i Bog", rekao je Đorđević posle utakmice i pohvalio kolegu Igora Duljaja, istakavši da će se sigurno dobro snaći na klupi Partizana u budućnosti.

Posle ovog kola, Partizan je ostao na 54. bodova, dok je Radnik upisao tek 20. u dosadanšnjem delu sezone.