Superliga Srbije

Iz Lučana u redove šampiona: Uroš Sremčević i zvanično novi igrač Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.02.2024 15:10
Novi fudbaler Crvene zvezde, Uroš Sremčević MN Press
Novi fudbaler Crvene zvezde, Uroš Sremčević

Crvena zvezda je i zvanično predstavila najnovije pojačanje i zamenu za Jovana Mijatovića. Uroš Sremčević je stigao na stadion "Rajko Mitić" iz lučanske Mladosti uz obeštećenje u iznosu od dva miliona evra.

Tokom čitavog zimskog prelaznog roka se govorilo o ovom transferu i bilo je samo pitanje vremena kada će talentovani 17-godišnjak pojačati redove aktuelnog šampiona Mozzart Bet Superlige Srbije. On je od danas i zvanično novi igrač ekipe Vladana Milojevića.

"Od malena sam sanjao da jednog dana obučem dres Crvene zvezde i to se danas ostvarilo. Daću sve od sebe da se što bolje predstavim", izjavio je novi napadač crveno-belih.

 

 

Sremčević je tako postao najskuplji transfer kada je u pitanju poslovanje dva srpsku kluba. Do sada je taj rekord držao Ljubomir Fejsa koji je prešao u Partizan iz Hajduka iz Kule za milion i 200 hiljada evra. 

Mladi napadač će se uskoro pridružiti novim saigračima na treninzima, a prva prilika za debi biće 10. februara kada će Crvena zvezda dočekati Voždovac u prvom meču prolećnog dela šampionata Srbije. Crveno-beli se trenutno nalaze na drugom mestu sa 46 bodova, jednim manje od Partizana koji je na liderskoj poziciji.

 

Standings provided by Sofascore