Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Jung-Džun Goh se pridružio crno-belima u Larnaki

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.01.2024 19:57
Novo pojačanje Partizana, Jung-Džun Goh TV Arena sport
Novo pojačanje Partizana, Jung-Džun Goh

Najnovije pojačanje Partizana, Jung-Džun Goh se pridružio novim saigračima u Larnaki, gde se crno-beli spremaju za nastavak sezone. Korejca je u hotelu dočekao sporstki direktor Partizana, Ivica Kralja, kao i trener kluba iz Humske Igor Duljaj.

Reprezentativac Južne Koreje je u ponedeljak obavio lekarske preglede, a već danas doleteo na Kipar kako bi se stavio na raspolaganje šefu struke "parnog valjka" i bio spreman da što pre debituje za aktuelnog lidera Mozzart Bet Superlige Srbije

 

 

Goh je prošao sve kategorije korejskog Pohang Stilersa, a u azijskoj Ligi šampiona je ove sezone, na dva nastupa, upisao jedan gol. Ukupno je za Stilerse odigrao 126 utakmica, uz 20 golova i 14 asistencija. Sa 20 godina je debitovao za Južnu Koreju koju je tada predvodio Paolo Bento. Bio je član svih kategorija nacionalnog tima, a sa Južnom Korejom je osvojio zlatnu medalju na Azijskim igrama 2022. godine.

Pre Jung-Džun Goha, Partizan su pojačali Leonard Ovusu, Nikola Miličić, Denil Kastiljo i Miloš Krunić. Ekipu su napustili Mihajlo Ilić, koji je prešao u Bolonju uz obeštećenje od 4,5 miliona evra i Kristijan Belić kojeg je AZ Alkmar otkupio za četiri miliona evra. 

Crno-bele u sredu očekuje pripremna utakmica protiv Aja Nape uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium od 13.30. Nakon povratka sa Kipra, fudbaleri Partizana će u Beogradu odraditi završne pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije. Prvi meč u prolećnom delu sezone ih očekuje 17. februara gde će gostovati ekipi Javoru u Ivanjici.