Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Stefan Mitrović o razlikama između Bahara i Milojevića, dosadašnjem delu priprema, golu protiv Hlorake...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.01.2024 22:44
Stefan Mitrović TV Arena sport
Stefan Mitrović

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se trunutno na Kipru gde se spremaju za prolećni deo sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije, a svoje slobodno vreme, Stefan Mitrović iskoristio je da da izjavu za TV Arena sport.

On se na početku osvrnuo na utiske sa dosadašnjeg dela priprema, kao i na uslove koje on i njegovi saigrači imaju na Kipru.

"Utisci su fenomenalni, imamo odlične uslove za rad, treniramo dva puta dnevno, ujutru radimo na fizičkoj spremi dok popodne radimo sa loptom. Sami smo u hotelu, baš je lepo, osim što je malo dosadno, mada to su pripreme, tu si da treniraš i odmaraš", počeo je Mitrović.

O trentunoj formi ekipe i utakmici sa Hlorakom:

"Prva utakmica je bila teška, ali bitno je da smo pobedili. Nismo se najbolje snašli u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku preokrenuli utakmicu u našu korist".

Mitrović je na pomenutoj utakmici postigao gol na izrazito snalažljiv način.

"Što kažu Englezi 'Fox in the box', lepo sam se snašao i ušao pre odbrane".

Razlike između Baraka Bahara i Vladana Milojevića:

"Totalno je drugačije. Puno radimo na detaljima, toga nije bilo kod Bahara. Tek je početak kod Milojevića i imamo puno vremena da se spremimo za nastavak sezone".

Ostatak intervjua pogledajte na našem YouTube kanalu.