Superliga Srbije

Prvi kontrolni meč Crvene zvezde na TV Arena sport: Kod Vladana Milojevića svi kreću "od nule"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 11:25
Fudbaleri Crvene zvezde FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Otputovali su fudbaleri Crvene zvezde u ponedaljak na Kipar, gde će do 2. februara obaviti pripreme za nastavak Mozzart Bet Superlige i u tom periodu odigrati pet kontrolnih mečeva.

Prvi od njih na programu je već ove srede od 16.00 časova kada će rival srpskom šampionu biti tamošnji drugoligaš, Akritas Hloraka.

Za igrače crveno-belih to je prilika da pokažu novom treneru Vladanu Milojeviću koliko umeju i pokušaju da se nametnu za prolećni deo sezone u kojoj jure zaostatak za Partizanom od jednog boda.

 

 

Odlični trener koji je prošlog meseca započeo drugi mandat na klupi ekipe sa stadiona "Rajko Mitić"  neće moći da računa na Omara Bukarija, Hvang In-Boma, Nasera Đigu, Kingsija Kangvu, i Žana Filipa Krasoa koji imaju reprezentativne obaveze na Kupu afričkih nacija i Azijskom kupu.

Zvezdin današnji rival trenutno zauzima 14. poziciju u drugoj ligi Kipra i vezao je šest uzastopnih poraza, te će to biti dobra prilika da igrači šampioan Srbije "probiju led" na pripremama.

Drugi kontrolni meč na Kipru crveno-beli će odigrati protiv Zalaegersega 20. januara, Spartak iz Subotice je rival 24. januara, a lučanska Mladosti četiri dana kasnije.

Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno, a svi mečevi Crvene zvezde biće prenošeni na kanalima TV Arena sport.